Neurosonic Hoitodivaani

Ne

Neurosonic perustuu sensoriseen kudosstimalaatioon, hyvin matalataajuiseen mekaaniseen siniaalto-värähtelyyn, joka kohdistetaan samanaikaisesti koko keholle tai halutulle alueelle erikseen. Stimulaatio on äärimmäisen rentouttavaa fyysisesti ja psyykkisesti. Kyseessä on tutkitusti tehokas, turvallinen ja sivuoireeton hoitomuoto. Menetelmä tuo aivan uuden ulottuvuuden stressiperäisten oireiden lievitykseen ja hoitoon.

Neurosonic- dinaavi-menetelmällä voidaan edistää mm. unen laadun parantamista, stressin lievitystä ja lihasjännityksen lievittämistä, verenkierron edistämistä, turvotuksen lievitystä, jännityspäänsäryn poistoa ja migreenin lievitystä sekä fyysistä ja psyykkistä palautumista.

Resized_20171217_164046

Neurosonic hoito-ohjelmat

10 minuutin rentouttava ohjelma
Lievittää lihasjännitystä, päänsärkyä sekä lihassärkyä. Rentouttavan vaikutuksen vuoksi soveltuu hyvin ennen hierontaan menemistä.

25 minuutin rentouttava ohjelma
Ohjelma auttaa erityisesti unihäiriöiden ja erilaisten stressioireiden lievitykseen sekä lihasten rentoutumiseen.

39 minuutin rentouttava ohjelma
Vaikutukset ovat saman tyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoivat enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava.

12 minuutin aktivoiva ohjelma
Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, lihasjännityksen ja lihaskipujen lievitykseen sekä päänsärkyyn. Virkistävän vaikutuksen vuoksi soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi.

24 minuutin aktivoiva ohjelma
Sopii aktiiviliikkujille lihasten lämmittelyyn. Ei suositella jos sinulla on unihäiriöitä, stressiä, ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavalla herkkyyttä värähtelystimulaatiolle.

40 minuutin palauttava ohjelma
Ohjelmaa käytetään fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen, unen laadun palautumiseen ja erilaisiin kiputiloihin. Lisää voimakkaasti verenkiertoa, nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Erittäin rentouttava.

Huomioitavaa hoito-ohjelmista:
  • Veden juominen on suositeltavaa aina hoidon jälkeen
  • Diabeetikoille suositellaan välipalan nauttimista varmastikin ennen hierovia ohjelmia
  • Unen laatu menee aina muiden oireiden edelle ohjelmaa valittaessa
  • Joillakin saattaa esiintyä voimakasta väsymystä hoidon jälkeen, erityisesti pitkään jatkuneissa unihäiriöissä
  • Voimakas palvelu hoidon jälkeen kertoo, että ohjelma on ollut liian voimaksi tehoiltaan. Tämä ei ole vaarallista, mutta se kannattaa huomioida seuraavalla hoitokerralla laskemalla hoidon tehoa alemmaksi
  • Joillakin voi esiintyä lievää huimausta hoidon jälkeen. Tämä menee nopeasti ohi
  • Hoitoa voi ottaa useamman kerran päivässä. Suosittelemme aktivoivia ja palautusohjelmia päiväsaikaan ja illalla uni/stressiohjelmia
  • Hoito tapahtuu divaanissa rauhallisessa hoitohuoneessa, eikä hoito tarvi mitään muuta kuin rentouttavan asennon ja hieman aikaa
Advertisement