Neurosonic Hoitopöytä

Uutuutena Neurosonic Divaani. Tule ja koe uudenlainen rentoutumisen taso!

 

Neurosonic perustuu sensoriseen kudosstimalaatioon, hyvin matalataajuiseen mekaaniseen siniaalto-värähtelyyn, joka kohdistetaan samanaikaisesti koko keholle tai halutulle alueelle erikseen. Stimulaatio on äärimmäisen rentuttavaa fyysisesti ja psyykkisesti. Kyseessä on tutkitusti tehokas, turvallinen ja sivuoireeton hoitomuoto. Menetelmä tuo aivan uuden ulottuvuuden srtessiperäisten oireiden lietivykseen ja hoitoon.

Neurosonic-dinaavimenetelmällä voidaan edistää mm. unen laadun parantamista, stressin lievitystä ja lihasjännityksen lievittämistä, verenkierron edistämistä, turvotuksen lievitystä, jännityspäänsäryn poistoa ja migreenin lievitystä sekä fyysistä ja psyykkistä palautumista.

 

 

Neurosonic hoito-ohjelmat

10 minuutin rentouttava ohjelma / 10€
Lievittää lihasjännitystä, päänsärkyä sekä lihassärkyä. Rentouttavan vaikutuksen vuoksi soveltuu hyvin ennen hierontaan menemistä.

20 minuutin rentouttava ohjelma / 20€
Ohjelma rentouttaa tehokkaasti lihaksia ja lievittää erityisesti ylävartalon lihasjännityksissä olevia kipuja.

30 minuutin rentouttava ohjelma / 25€
Ohjelma auttaa erityisesti unihäiriöiden ja erilaisten stressioireiden lievitykseen sekä lihasten rentoutumiseen.

40 minuutin rentouttava ohjelma / 35€
Vaikutukset ovat saman tyyppiset kuin 30 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoivat enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava.

10 minuutin aktivoiva ohjelma /10€
Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, lihasjännityksen ja lihaskipujen lievitykseen sekä päänsärkyyn. Virkistävän vaikutuksen vuoksi soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi.

25 minuutin aktivoiva ohjelma / 20€
Sopii aktiiviliikkujille lihasten lämmittelyyn. Ei suositella jos sinulla on unihäiriöitä, stressiä, ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavalla herkkyyttä värähtelystimulaatiolle.

30 minuutin palauttava ohjelma / 25€
Käytetään fyysiseen ja psyykkiseen palautumisen edistämiseen, unen edistämiseen ja erilaisiin kiputiloihin. Lisää voimakkaasti verenkiertoa, nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia.

40 minuutin palauttava ohjelma / 35€
Rentouttaa, palauttaa ja edistää unen laatua. Ohjelma on väsyttävämpi kuin 30 minuutin palauttava ohjelma.

 

 

Huomioitavaa hoito-ohjelmista:
  • Veden juominen on suositeltavaa aina hoidon jälkeen
  • Diabeetikoille suositellaan välipalan nauttimista varmastikin ennen hierovia ohjelmia
  • Unen laatu menee aina muiden oireiden edelle ohjelmaa valittaessa
  • Joillakin saattaa esiintyä voimakasta väsymystä hoidon jälkeen, erityisesti pitkään jatkuneissa unihäiriöissä
  • Voimakas palvelu hoidon jälkeen kertoo, että ohjelma on ollut liian voimaksi tehoiltaan. Tämä ei ole vaarallista, mutta se kannattaa huomioida seuraavalla hoitokerralla laskemalla hoidon tehoa alemmaksi
  • Joillakin voi esiintyä lievää huimausta hoidon jälkeen. Tämä menee nopeasti ohi
  • Hoitoa voi ottaa useamman kerran päivässä. Suosittelemme aktivoivia ja palautusohjelmia päiväsaikaan ja illalla uni/stressiohjelmia
  • Hoito tapahtuu divaanissa rauhallisessa hoitohuoneessa, eikä hoito tarvi mitään muuta kuin rentouttavan asennon ja hieman aikaa
Advertisement